Menesty yritysvastuulla!

Kirjoittaja

Kirjoittamamme yritysvastuun käsikirja Menesty yritysvastuulla – käsikirja kokonaisuuteen on nyt julkaistu! Kirjamme on ensimmäinen kattava suomenkielinen teos yritysvastuun perusteista ja kokonaiskuvasta, sen eri osa-alueista ja niiden yhteyksistä sekä sääntelyn merkityksestä.

Yritysvastuu – miksi, mitä ja miten?

Kirja vastaa kysymyksiin miksi yritysvastuu kannattaa, mitä yritysvastuu sisältää ja tarkoittaa sekä miten yritysvastuun integrointi liiketoimintaan toteutetaan käytännössä. Yritysvastuun merkitystä ja käytännön tekemistä konkretisoidaan teoksessa runsailla yritysesimerkeillä eri toimialoilta.

Uskomme, että kirjamme on hyödyllinen työkalu niin yritysjohdolle kuin yritysvastuun ammattilaisillekin. Olemme usein omissa siiloissamme ja yritysvastuu ja vastuullisuus tarkoittaa meille yritysvastuun ammattilaisillekin eri tulokulmia ja painotuksia. Kirjassamme haluamme koota yritysvastuun laajaa kenttää yhteen ja avata näkökulmia niin taloudellisen, sosiaalisen kuin ympäristövastuunkin osalta. Kirjamme tarjoilee eväitä yritysvastuun ymmärtämiseen ja haltuunottoon kaikenkokoisissa yrityksissä. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi.

Kannustamme kaikkia yrityksiä tekemään jo vastuulliset toimintansa näkyviksi ja varmistamaan yritystoiminnan vastuullisuus. Miksi? Koska se on yksinkertaisesti positiivisesti tuloksessa näkyvää hyvää liiketoimintaa. Se myös varmistaa suomalaistenkin yritysten pärjäämisen kansainvälisessä kilpailussa. 
Suomalaisissa yrityksissä on valtavasti hyvää pohjaa rakentaa yritysvastuuta edelleen. Yritysvastuun haltuunotto ei tarkoita suhteettomia panostuksia, vaan esimerkiksi yleinen yritysvastuukartoitus on mahdollista tehdä organisaatiossa erittäin kohtuullisin resurssipanostuksin. Mottomme onkin: Yritysvastuussa kyse ei ole rakettitieteestä vaan ryhtymisestä!

Nähdään kirjamessuilla!

Olemme esittelemässä kirjaamme Helsingin kirjamessuilla lauantaina 26.10.2019 klo 15.30 kirjamme kustantajan Editan osastolla (6m61). Tule kuuntelemaan ja juttelemaan sekä tutustumaan kirjaamme kirjamessuille. Jos haluat keskustella enemmän yritysvastuusta, tai vaikka teetättää yrityksen yritysvastuukartoituksen, olemme mielellämme käytettävissä.

Toivotamme antoisia lukuhetkiä kirjamme parissa! Otamme myös mielellämme vastaan palautetta kirjasta. 

Anne, Merja ja Hanna

Tilaa Menesty Yritysvastuulla – Käsikirja kokonaisuuteen!

Jaa artikkeli

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *